Stijl-ABC

Uit ewmagazinewiki.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Stijl-ABC is de titel van een serie van vier speciale uitgaven van de redactie van Elsevier die verscheen tussen 2008 en 2011 en die gewijd zijn aan mode, sieraden en horloges. De typerende zwart-witte omslagen zijn gemaakt door Peter Jeroense. De uitgaven zijn genummerd als tijdschriften, bevatten advertenties en tellen circa 100 pagina’s.


Inhoud

Zoals de titel al duidelijk maakt, is de inhoud van deze speciale uitgaven alfabetisch gerangschikt.

Redactie

Alle vier de Abc's zijn samengesteld en grotendeels geschreven voor Fashion Director John de Greef.

Verschenen titels

  1. Stijl-ABC voor de man. De complete gids: alles over uiterlijk, verzorging, kledingetiquette en accessoires. Verschenen in 2008 en samengesteld en geschreven door John de Greef. Aantal pagina’s: 124, prijs 8,95.
  2. Stijl-ABC voor de vrouw. De complete gids: alles over uiterlijk, verzorging, kledingetiquette en accessoires. Verschenen in 2009 en samengesteld en geschreven door John de Greef. Aantal pagina’s: 132, prijs 8,95.
  3. Stijl-ABC sieraden & horloges. Alles over juwelen, edelstenen en uurwerken voor de vrouw. Verschenen in 2010 en samengesteld door John de Greef en geschreven door John de Greef, Mehtap Gungormez, Ingrid Pronk en Ivo Weyel. Aantal pagina’s: 96, prijs 8,95.
  4. Stijl-ABC mannenhorloges. Alles over uurwerken, techniek, historie en bekende merken. Verschenen in 2011 en samengesteld door John de Greef en geschreven door John de Greef, Patrick Delaroche, Bart Holsters, Ingrid Pronk en Ivo Weyel. Aantal pagina’s: 92, prijs 8,95.